[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Op 20 januari 2023 bestaat onze prachtige vereniging 35 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Vanaf september 2021 wordt er hard gewerkt aan het organiseren van deze week door de lustrumcommissie bestaande uit:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][helpme_image src=”http://veefokkers.nl/wp-content/uploads/2022/05/Luco-constitutie.jpg” image_width=”750″ image_height=”600″ crop=”false”][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Pascale Algra – Voorzitter
Rick Eckhardt – Vice-Voorzitter
Renske Riemersma – Secretaris
Bart Bokkers – Penningmeester
Stijn Nieuwenhuis – Vice-Penningmeester
Annabel Boomaerts – Lid-PR
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Thema” style=”dotted” border_width=”4″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Het 7e lustrum heeft als thema “Kippenvel”. Wat begon met een ‘Hé, is dit niet wat?’, is vervolgens uitgewerkt tot een compleet thema en logo. Want kippenvel is tenslotte het gene wat je krijgt als er gedacht wordt aan onze fantastische sector en vereniging, waar passie gedeeld wordt en iedereen welkom is. Ook is dit een mooie gelegenheid om het soms wat aan de kant geschoven pluimvee wat extra aandacht te geven.

Sinds maart is het programma voor de lustrumweek bekend. Het lustrum wordt gevierd van 7 tot en met 11 februari 2023, grotendeels in de LH garage op de faculteit. Een mooiere plek voor het vieren van deze verjaardag is er niet, het is voor iedereen vertrouwd en goed bereikbaar. De lustrumweek draait om saamhorigheid en gezelligheid, maar er worden ook zeker educatieve activiteiten georganiseerd.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][helpme_image src=”http://veefokkers.nl/wp-content/uploads/2022/05/kippenvel-logo.png” image_width=”300″ image_height=”200″ crop=”false”][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Programma” style=”dotted” border_width=”4″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

We beginnen het lustrum op dinsdagmiddag met een openingsreceptie. Alle leden, oud-leden en besturen zijn welkom om de Lustrumcommissie en elkaar te feliciteren met het 35 jarig bestaan van de vereniging. ’s Avonds wordt dit gevierd op het openingsfeest.

Woensdag staat in het teken van de landbouwhuisdierensector. Deze dag zijn niet alleen studenten, maar ook veehouders en veeartsen uit het hele land welkom op de faculteit om met elkaar in gesprek te gaan. Er worden verschillende lezingen en workshops gehouden en er is ruimte voor discussie over actuele onderwerpen. We delen ten slotte allemaal dezelfde passie, waarvan de toekomst helaas niet zo zeker is. Zo hopen wij dat iedereen van en met elkaar kan leren over de belangrijke thema’s die ons vandaag de dag bezig houden.

Wanneer de veehouders en veeartsen weer richting huis zijn, zullen de studenten zich weer verzamelen in de garage voor het themafeest! Het thema hiervoor wordt binnenkort bekend gemaakt.

Op de donderdag gaan we iets doen wat de Veefokkers al jaren doen, namelijk op excursie. Maar dit keer met een speciaal tintje! In plaats van met de bus of met auto’s gaan we op pad op de solex, we gaan op Solexcursie! De subcommissie hiervoor zal bepalen wat voor stops we zullen we maken en wat voor schitterende bedrijven we zullen bezoeken. We sluiten de avond af met een gezellige activiteit, wederom in de LH garage.

Vrijdag is het voor velen helaas al de laatste dag van het lustrum, maar deze zal niet zomaar voorbij gaan! Deze middag zal in het teken staan van een verbindende, sportieve activiteit. In teams zullen Veefokkers het tegen elkaar opnemen tijdens verschillende spellen. Met een gezamenlijke afsluiting komt de middag weer op zijn eind, waarna we nog een keer met zijn allen de voetjes van de vloer gooien tijdens een onvergetelijk eindfeest.

Op zaterdag sluiten we de week af met alle honoraire leden, tijdens een honoraire brunch.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][helpme_image src=”http://veefokkers.nl/wp-content/uploads/2022/05/kippenvel-programma.jpg” crop=”false”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_text_separator title=”Informatie” style=”dotted” border_width=”4″][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Voor een duidelijk overzicht van het gehele programma, informatie omtrent de kaartverkoop en andere updates kunt u terecht op https://www.lustrumveefokkers.nl/

Dit lustrum organiseren kunnen wij natuurlijk niet alleen, we hebben jullie hulp hard nodig! Mocht je het leuk vinden om in de lustrumweek een dag(deel) vrijwilliger te zijn, bijvoorbeeld achter de bar of tijdens lezingen, klik dan hier om je op te geven!

We hopen jullie te zien in februari om het 7e lustrum van onze prachtige vereniging samen met elkaar te kunnen vieren!

Xxxx “Kippenvel”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][helpme_image src=”http://veefokkers.nl/wp-content/uploads/2022/05/kippenvel-vierkant.jpg” crop=”false”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-facebook-square” color=”custom” size=”xl” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fzevendeluco.vvfc||target:%20_blank|” custom_color=”#a5c3ec”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-instagram” color=”custom” size=”xl” link=”url:https%3A%2F%2Finstagram.com%2F7elustrum.vvfc%3Figshid%3DYmMyMTA2M2Y%3D||target:%20_blank|” custom_color=”#a5c3ec”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-pencil-square-o” color=”custom” size=”xl” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLScX5-WKn-Xqg0HQpWg1WaVLvVZ52KLYpzLCiMGCZdXkbhYiEw%2Fviewform%3Fusp%3Dsf_link||target:%20_blank|” custom_color=”#a5c3ec”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]