Lustrumcommissie

De lustrumcommissie en alle subcommissies zijn, na 18 maanden voorbereidingen, er helemaal klaar voor en wij hopen u ook! 18 Maanden is een lange tijd en er is ondertussen ook veel gebeurd.

Zo hebben we ’s nachts ingebroken in het Androcolus en het spook van het 5e lustrum gevangen. Deze partyganger was blijven hangen in 2013. Kwaad dat hij was, dat het lustrum voorbij was, probeerde hij ons om te leggen. Zijn explosieve enthousiasme heeft ons geïnspireerd voor de naam “Spektakel” en ons logo.

Daarna namen wij nog even een bakkie ter inspiratie op de vergadering en pof.. Opeens was het nog maar 30 dagen tot de opening. Als het goed is, zijn jullie inmiddels plat gegooid met het programma en kan u het ondertussen dromen. Toch wil ik hier graag nog twéé dingen benadrukken. Dat zijn de piñata, die ten tijde van de opening, zelf ook ‘geopend’ wordt. De gelukkige waarvan het lootje opgeraapt wordt, begint het lustrum meteen goed met een goed gevulde zak munten. Wil je hier kans op maken, koop dan lootjes!

Voor het eerst sinds 10 jaar, is het weer zo ver! Er is een nieuw lustrumboek! Met als titel “Parels voor de zwijnen”. Deze titel heeft op meer betrekking dan je in eerste instantie zou denken. Parels ontstaan als reactie op binnengedrongen vreemde lichamen. Het gebeurt bij oesters en sommige slakken, maar ook hier binnen onze vereniging. Hoe, vraagt u zich af? Al 30 jaar lang komen studenten van heinde en verre naar Utrecht, om de fijne kneepjes van de veeartsenij te leren. Al die jaren komen totale vreemden bijeen. Maken zij kennis met diergeneeskunde, leren ze elkaar en zichzelf kennen. Met alle vreemde lichamen van de afgelopen 30 jaar, is er een geweldige reactie opgetreden met een gigantische parel tot gevolg. Dat mogen we niet zomaar voorbij laten gaan. Het is tijd om deze parel te oogsten. V.V.F.C. “De Uithof” heeft een parelmoeren jubileum. Vandaar ook de titel van dit prachtboek, deze mag niet missen op de boekenplank!

Wij wensen jullie allen een Spektaculair lustrum toe!

VleKjes,
Bastiaan, Laurens, Marline, Sanne, Sascha & Thomas

1. luco