Excursiecommissie 2022-2023

Bas Knoef

Linda Vreeswijk

Mark de Rooij

Monique van der Wal

Pascalle van Schie

Siem Ketelaars

 

Hooii iedereen!
Dit jaar gaan wij, Pascalle, Bas, Linda, Mark, Siem en Monique, twee superleuke meerdaagse excursies organiseren. De binnenlandsexcursie zal dit jaar weer oud en vertrouwd plaatsvinden in de winter in het weekend van 13 tot en met 15 januari. We zullen hiervoor afreizen naar het mooie Salland in Overijssel. We zijn druk bezig met een leuk programma voor jullie neer te zetten. Naast de verschillende bedrijven die we gaan bezoeken is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid in de avond. Dit wil je dus echt niet missen! Houd dit weekend vrij en zorg ervoor dat je op tijd bent met inschrijven!
En dan is er nog de fantastische BLE. Tijdens de BLE zullen we met zestig veefokkers de grens overgaan om daar bij verschillende bedrijven eens een kijkje te gaan nemen. We gaan zorgen voor leuke en uiteenlopende excursies, dus voor ieder wat wils! Waar we precies heen gaan houden we nog even geheim, dus houd de socials in de gaten voor de bekendmaking. Schrijf alvast BLE heel groot in je agenda van 21 april tot 28 april!
Wij kunnen niet wachten om samen met jullie zowel in Nederland als het buitenland de mooie landbouwhuisdierensector beter te leren kennen!

Lebbers van de c’miss

excursieveefokkers@gmail.com