[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]De Veterinaire Vee Fokkers Club “De Uithof”, is een vereniging voor studenten, studerende aan de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht.
Voor maar 8 euro per jaar ben je al lid van onze vereniging en kun je gebruik maken van alle andere voordelen die wij geven aan onze leden. Bovendien is het 1e jaar gratis voor eerstejaars!

Alleen studenten van de Faculteit der Diergeneeskunde te Utrecht kunnen lid worden van onze vereniging. Afgestudeerde leden en ook andere belangstellenden kunnen donateur worden van de Veefokkers. Kijk voor meer informatie bij donateurschap.

Voor meer informatie over onze vereniging, kijk verder op onze website, mail ons of kom langs in de Veefokkerskamer.

Vul het in en lever het in bij één van de bestuursleden of mail het naar veefokkers@uu.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_icon icon_fontawesome=”fa fa-pencil-square-o” color=”custom” size=”xl” align=”center” custom_color=”#0e273b” link=”url:https%3A%2F%2Fveefokkers.banster.nl%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]