[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]Bastiaan de Groot
Thomas Spliethof
Sanne de Vries
Sascha Hebbelinck
Laurens de Jager
Marline van Mil[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

“Op zoek naar mooie koeien.

Zo is het ooit begonnen,

om Veefokker te zijn.”
Op 20 januari 1988 is de Veterinaire Veefokkers Club “De Uithof” opgericht. In 2018 is dit alweer 30 jaar geleden en om dit heuglijke feit te vieren, zal er wederom een legendarisch lustrum georganiseerd worden. Een week vol veefokkerwaardige activiteiten en natuurlijk spetterende feesten. Het zal één groot SPEKTAKEL worden en dit is dan het thema van het 6e lustrum. Op maandag zal het lustrum geopend worden en zal er een receptie plaats vinden. Op dinsdag verandert de Tolakker in één groot festivalterrein en zullen we de dag eindigen met een grandioos themafeest.
Woensdagochtend kunnen de pipse bekkies zichzelf weer van nutriënten voorzien middels een brakkekoppenbrunch. Nadat de maagjes weer rijkelijk gevuld zijn, gaan wij ons promoten en vermaken in de stad. Naast alle feestvreugde zal er ook worden gedacht aan een stukje kenniswerving. Donderdag zal gevuld worden met een educatieve bezigheid. Het blijft nog even een verrassing wat dit wordt. De week wordt natuurlijk in stijl afgesloten met het spectaculaire eindfeest! Echter, voordat dit feest begint zullen wij nachtegaaltjes, onze keeltjes laten klinken tijdens de boerenzangborrel met een eigen boerenzangbundel! Heb jij ook al zo ontzettend veel zin in maart 2018? Tot dan!

 

Een veterinair, een veterinair,
Een veefokker, een veefokker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][helpme_image src=”http://veefokkers.nl/wp-content/uploads/2016/06/Lustrum-commissie-vvfc.jpg”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][helpme_image src=”http://veefokkers.nl/wp-content/uploads/2016/06/logo-luco-kleur-bijgesneden.jpg”][/vc_column][/vc_row]