2017-2018

Dierennieuws Februari

Spannend! Het is bijna zover, onze verenigingsvarkens zullen ons bijna verblijden met een heel aantal mooie roze biggetjes. Wanneer jullie net zo benieuwd zijn naar deze kleine rakkers als wij, ga dan zeker de komende weken af en toe langs bij de varkensstal om te kijken hoe het met Jannie, Janna en Marleen gaat.

Dierennieuws December-Januari

Janna, Jannie en Marleen zijn allemaal geïnsemineerd met sperma van een Durocvarken. Janna en Jannie zullen naar verwachting half februari gaan werpen en Marleen iets later namelijk half maart. Na lang wikken en wegen en vele telefoontjes hebben wij dus besloten om richting een Duroc te gaan fokken. Hopelijk lopen er dan over een aantal jaar geen gevlekte, maar mooie rode verenigingsbiggen op de Tolakker rond.

Dierennieuws November

Onze lekkere dikbil Pietrains groeien als kool en worden binnenkort geïnsemineerd. De zoektocht naar Bonte Bentheimer sperma leek bijna te slagen, maar de regels strooiden roet in het eten. Onze gelten zullen dus volgens plan geïnsemineerd worden met Duroc sperma.
Ook al lijken varkens minder knuffelbaar dan bijvoorbeeld onze schapen, toch willen ook Jannie, Janna en Marleen af en toe aandacht dus laat je niet afschrikken en ga eens langs om ze een lekkere knuffel te geven.