2018-2019

IMG_1503

Dierennieuws februari

Een week geleden mocht Yvon haar charmes eens flink in de strijd gooien tijdens de ouderdag. Dit heeft ze dan ook voortreffelijk gedaan. Alle ouders en studenten zijn met haar op de foto geweest en hebben zo kennis gemaakt met de Tolakker en de Veefokkers. De foto’s zijn te vinden op de facebookpagina en op de website.

Dierennieuws januari

Met nog 4 maanden te gaan tot de uitgerekende datum, vermaakt Yvon zich nog steeds zeer goed tussen de andere pinkjes. Na de kerstfoto van vorige keer was ze toch wat meer op haar hoede toen wij bij haar kwamen kijken. Maar eenmaal gevangen vond ze het heerlijk om geknuffeld te worden en op de foto te gaan. We wachten rustig af tot er in mei een kalfje komt.

januari
IMG_1231

Dierennieuws december

Yvon is nog steeds heel blij met haar aankomend kalfje, haar lange haren zijn geschoren waardoor ze haar warmte goed kwijt kan. Hierdoor kan ze alle energie steken in de ontwikkeling van haar kalfje. Vorige week heeft ze mogen poseren voor onze kerstkaart. Gelukkig is ze goed hanteerbaar en bleef ze netjes staan op de foto.

Dierennieuws november

Yvon leeft op dit moment op een roze wolk en is helemaal blij dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Ze heeft een echo laten maken en daarop was te zien dat alles goed gaat met de kleine. Op dit moment is ze 3 maanden drachtig en mag ze dan eindelijk het blije nieuws aan familie, vrienden en uiteraard de Veefokkers bekend maken. Wat het wordt wil ze graag geheim houden zodat de verrassing extra groot is.

IMG_0929