Hier een overzicht van alle gebeurtenissen met onze verenigingsrunderen in het bestuursjaar 2021/2022 `Volle Vaars Vooruit`

September

De vakantie is voorbij en dat betekent dat er ook weer genoeg is gebeurd bij de dieren, want ook zij moeten weer aan de bak. Zo was Saartje verrassend lief tijdens de introductiedagen en poseerde ze maar wat graag met alle eerstejaars. Zij is ondertussen al dik een jaar oud, dus wordt voor haar gekeken naar een juiste stier, zodat ze bij haar volgende tocht geïnsemineerd kan worden.

Koe 33 is 29 januari geïnsemineerd en als toekomstig veterinair weet u natuurlijk wat dat betekent! Vul daarom in de kamer, tot op de minuut nauwkeurig, in wanneer wij weer een verenigingsdier rijker worden, deponeer een eurootje in de pot en verzin een leuke naam. Verwacht je dat het kalf nog in het VVV jaar valt? Bedenk dan een leuke naam met een V. Wordt de nieuwe topper na de ALV geboren? Neem dan een schot voor de boeg en probeer de beginletter van het komende bestuur goed te gokken. Wie weet heb je het moment goed en win je de pot of zie je op het geboortekaartje jouw bedachte naam staan!

Oktober

November

December

Januari
De verenigingsdieren staan er weer goed bij! Koe 33 is deze week hopelijk tochtig en zal geïnsemineerd worden met Folker sperma. Op naar de eerste generatie Fries-Roodbont!

Koe 33 had niet erg veel zin om met ons op de foto te gaan, het werd een race van het voerhek naar de voerbox. Totdat we uiteindelijk toch een mooi plaatje met haar konden vastleggen!

Saartje staat nog bij de kalveren in de schapenstal, maar zij heeft de groei goed te pakken en gaat steeds meer karaktertrekken van haar moeder vertonen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.